eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Márki-Zay Péter, az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltje beszédet mond a Nemzetközi Befektetési Bank székháza előtt, a szervezők szerint az orosz kémbank és Putyin ellen szervezett demonstráción 2022. március 1-jén.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Megtartotta alapító kongresszusát Márki-Zay Péter pártja

A tanácskozást Budapesten, a Belvárosi Színházban tartották.

A rendszerváltáshoz Orbán Viktort kell leváltani, nem az ellenzéket szidalmazni – mondta Márki-Zay Péter a Mindenki Magyarországa Néppárt alakuló kongresszusán.

A pártelnök beszédében azt hangsúlyozta, hogy az eddig mozgalomként működő Mindenki Magyarországa Mozgalom választásokon nem indulhatott, és még az ellenzék is sokszor ellenük volt, ezért volt szükség az új párt létrehozására.

Megerősítette, hogy a párt célja a meghurcolt társadalmi csoportok mellett való kiállás és a „kultúraváltás”, mely a szeretet, tisztesség és becsület alapelveire épít. Az állami finanszírozástól mentes működés pedig szerinte biztosítja, hogy nem lehet őket zsarolni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×