eur:
389.18
usd:
359.35
bux:
0
2024. február 26. hétfő Géza
Kern András Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész felolvas Kozma Orsi koncertjén a Müpában (Művészetek Palotája) 2017. augusztus 25-én.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Másodszor bukott le ugyanott Kern András – képek

Másodszor kapták lencsevégre Kern Andrást, amint az egyik belvárosi pékség bejáratáig hajt a kocsijával, majd a járdán, tilosban áll meg, amíg beszalad az üzletbe.

A színész szerint parkoló kellene az elé a pékség elé, aminek a jelek szerint törzsvendége a Kossuth- és Jászai-díjas színművész – írja a Blikk. Kern András ugyanis nem először bukkan fel a budai boltban, ráadásul kétszer is „belelépett ugyanabba a folyóba”: a Frankel Leó út és a Margit körút sarkán lévő üzletbe úgy tért be, hogy – a zebrán áthajtva – felment autójával a járdára, majd a bejárat elé parkolt.

A jelenetet a lap egyik olvasóriportere örökítette meg, a következőkkel kommentálva: „Mindenki nézte, hogy mi történik, sokan mosolyogva csóválták a fejüket, amikor felismerték a művész urat.”

„Nagyon kellene oda egy parkoló, mert lehetetlenség megállni a közelben. Jó lenne, ha lenne ott egy hely, ahol szabályosan parkolhatna, aki autóval érkezik és siet” – nyilatkozta Kern András a lapnak, a szabálysértésével kapcsolatban ugyanakkor nem bocsátkozott találgatásokba. A színész ezzel egyébként több tízezer forintos bírságot kockáztat.

A kerület polgármestere a Facebookon posztolt az ügyről, azt írta, szabályok mindenkire vonatkoznak. „Az ismert művész veszélyeztette a zebrán áthaladó gyalogosok biztonságát, akiknek nem feladata a »tahóparkoló« autók kerülgetése. De veszélybe sodorta a Margit körúton szabályosan haladó autósokat is, akik szintén nem számítanak a gyalogátkelőről kitolató autóra.”

Őrsi Gergely szerint nem a parkoló a megoldás, hanem az, hogy a járda közepére kihelyeznek egy szép, virágokkal teli parkolásgátló növényládát.

Címlapról ajánljuk
Államfőválasztás előtt az Országgyűlés - eljött a svédek nagy napja is

Államfőválasztás előtt az Országgyűlés - eljött a svédek nagy napja is

Orbán Viktor miniszterelnök beszédével indul a a parlamenti tavasz. Köztársasági elnököt választhat és Svédország NATO-tagságát is megszavazza az Országgyűlés hétfőn, a tavaszi ülésszak első napján.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.02.26. hétfő, 18:00
Csizmadia Ervin
a Méltányosság Politikaelemző Központ igazgatója
Mire lehet számítani a tőzsdéken?

Mire lehet számítani a tőzsdéken?

Gazdasági információk tekintetében ma itthon az MNB banki mérlegadatokat közöl, az Egyesült Államokban pedig az újlakás-értékesítések adatait közlik. Továbbra is tart az első negyedéves gyorsjelentési szezon, ma a tengerentúlon többek között a Fidelity, a Li Auto és a Unity számait is megismerhetjük. Az előzetes adatok alapján kisebb eséssel nyithatnak a vezető európai tőzsdék.  

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×