eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Sírásók a Magyarországi Temetőfenntartók és Üzemeltetők Országos Egyesülete (MTFE) I. Országos Sírásó Versenyén a debreceni Köztemetőben 2016. június 3-án.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Összemérik tudásukat egy igazán embert próbáló szakma képviselői

Sírásó verseny lesz nyíregyházán.

2023. szeptember 9-én a teljes nyitvatartási idő alatt ingyenes lesz a behajtás a nyíregyházi Északi temető területére. Ezen a napon megnövekedett forgalomra számíthatnak a látogatók, ugyanis szombaton 9 órától tartják a VI. MTFE (Magyarországi Temetőfenntartók és Üzemeltetők Egyesülete) Országos Sírásó Versenyt, amire Magyarország minden tájáról érkeznek majd résztvevők – írja a SZON.hu.

A versenyen a fizikai munka megmutatásával tudják szemléltetni a temetőkben, temetéseken dolgozók, hogy milyen embert próbáló ez a fajta munka. Nem mindegy, hogy egy olyan lelkileg megterhelő, sorsfordító eseményen, mint egy temetés, hogyan dolgoznak a kegyeleti szolgáltatók, hiszen a hozzátartozók gyászolnak és szinte a gondolatukat kell teljesíteni a lehető legnagyobb empátiával – olvasható. Egy-egy ilyen versenyen pedig országos szinten össze lehet hasonlítani, hogy milyen precizitással dolgoznak.

Címlapról ajánljuk

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 18:11
×
×
×
×