eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika
water sprays from under running shoes runner men
Nyitókép: sportpoint/Getty Images

Inkább fusson Budapesten, mert autózni azt nem tud majd a hétvégén

A 38. Wizz Air Nemzetközi félmaraton miatt utakat zárnak le szombaton és vasárnap a fővárosban, ezért változik a közösségi közlekedési járatok útvonala - tájékoztatott a Budapesti Közlekedési Központ

Mint írták: szeptember 10-én, vasárnap rendezik Budapesten a 38. Wizz Air Nemzetközi félmaratont. A verseny idején számos, a közlekedést érintő korlátozásra kell készülni, ezért a BKK elsősorban az M2-es és az M4-es metró, a vasárnap reggel sűrűbben induló 4-es és 6-os villamosok, valamint a H5-ös HÉV használatát ajánlja a közlekedőknek.

A közlemény szerint, a futóverseny előkészítési munkái miatt szombaton 8 órától vasárnap 21 óráig lezárják a XI. kerületi Pázmány Péter sétányt.

A vasárnapi lezárások érintik a Lánchidat, a Halász utcát, a Közraktár utcát, az alsó rakpartot és a Széchenyi István teret.

A közösségi közlekedést érintő változások megtalálhatóak a BKK honlapján. A központ azt ajánlja a közlekedőknek, hogy az utazás megtervezéséhez használják a BudapestGO alkalmazást.

Címlapról ajánljuk

Árokszállási Zoltán: hamarosan felpöröghet a magyar gazdaság

Az MBH Bank elemzői szerint 2024 második felében felpöröghet a magyar gazdaság, bővülhet a fogyasztás, így részben ennek köszönhetően a GPD növekedése éves átlagban elérheti a 2,7 százalékot - mondta az InfoRádiónak az MBH Elemzési Centrum vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×