eur:
389.66
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett
Nyitókép: NMHH

Szupercentrumban mér ezentúl az NMHH

Átadták a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) új hírközléstechnikai komplexumát csütörtökön Budapesten, a csaknem 15 ezer négyzetméteres épületegyüttesben EMC-mérőlabor és a hozzá tartozó mérőkamrák, szerverközpont, konferenciaterem, mélygarázs, tárgyalók és irodák is helyet kaptak.

Az új épület, a benne található fejlett eszközpark, a korszerű munkafeltételek nemzetközileg is kiemelkedő színvonalon segítik az NMHH munkáját, támogatják az oktatást és a szakemberképzést – mondta Koltay András, a hatóság elnöke az átadási ünnepségen.

A mérőlaborok a hírközlési eszközökben és szolgáltatásokban zavart okozó berendezések kiszűrését szolgálják – ismertette. Hangsúlyozta, hogy a létesítmény kiemelt helyet foglal majd el a hírközlésszakmai, a tudományos és a mindennapi életben is.

Szinte naponta jelennek meg új technológiák és szolgáltatások, az NMHH ezért folyamatosan készül a jövő feladataira minden területen, a fogyasztóvédelemtől a piacszabályozáson át a hírközlés területének tudományos fejlesztéséig – fogalmazott Koltay András.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×