eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Forgalmi dugó az M1 autópálya feletti átvezető hídon Tata határában 2013. augusztus 9-én. Egy Győr felé haladó kamion átszakította az M1-es két pályáját elválasztó szalagkorlátot, áttért a szemben lévő sávba, majd ott fejtetőre állt. A járműbe belerohant egy Budapest felé haladó kisebb tehergépkocsi, egy másik sofőr pedig a kormányát elrántva az árokba hajtott. A balesetben a teherautók vezetői sérültek meg, őket kórházba szállították. A háttérben villámlás.
Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Óriási a torlódás az M0-s autóúton

Nagy mennyiségű esővíz gyűlt össze a burkolaton, ezért két sávot is le kellett zárni az M0-s autóúton az M6-os autópálya csomópontjánál – közölte az Útinform péntek reggel.

Azt írták: a lezárás miatt az M5-ös autópálya felé tartók számítsanak rá, hogy a 12-es és a 13-as kilométer között csak a külső sáv járható. Nyolc kilométeres a torlódás – emelték ki.

Az M51-es autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalán baleset történt. A 26-os km-nél a külső sávot lezárták.

Felborult egy kamion a 62-es főúton Seregélyes déli határában. A 27-es és a 30-as km-nél fekvő két körforgalom között a főutat lezárták, a járműveket a városon át elterelik. Elhúzódó mentés várható, az arra közlekedők fokozott figyelemmel autózzanak – teszik hozzá.

Az M4-es autóút főváros felé tartó oldalán, a 27-es és a 23-as km közötti szakaszán aszfaltoznak, ezért Üllő és Vecsés között a járműforgalmat a pályával párhuzamosan futó, úgynevezett gyűjtő-elosztó pályára terelik. A munkaterületnél torlódik a forgalom a reggeli csúcsban.

Az M5-ös autópályán Budapest felé, a 114-es km-nél, a Kiskunfélegyháza-dél csomópontban építési munka miatt a lehajtó ágat lezárták. Kerülni, az autópályán tovább haladva, a következő, Kiskunfélegyháza-észak csomóponton keresztül, Röszke felé visszafordulva lehet, majd a Kiskunfélegyháza-dél csomópontnál tudnak a város felé lehajtani – tájékoztatott az Útinform.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×