eur:
389.34
usd:
362.38
bux:
67961.02
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Forgalmi dugó az M1 autópálya feletti átvezető hídon Tata határában 2013. augusztus 9-én. Egy Győr felé haladó kamion átszakította az M1-es két pályáját elválasztó szalagkorlátot, áttért a szemben lévő sávba, majd ott fejtetőre állt. A járműbe belerohant egy Budapest felé haladó kisebb tehergépkocsi, egy másik sofőr pedig a kormányát elrántva az árokba hajtott. A balesetben a teherautók vezetői sérültek meg, őket kórházba szállították. A háttérben villámlás.
Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Óriási a torlódás az M0-s autóúton

Nagy mennyiségű esővíz gyűlt össze a burkolaton, ezért két sávot is le kellett zárni az M0-s autóúton az M6-os autópálya csomópontjánál – közölte az Útinform péntek reggel.

Azt írták: a lezárás miatt az M5-ös autópálya felé tartók számítsanak rá, hogy a 12-es és a 13-as kilométer között csak a külső sáv járható. Nyolc kilométeres a torlódás – emelték ki.

Az M51-es autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalán baleset történt. A 26-os km-nél a külső sávot lezárták.

Felborult egy kamion a 62-es főúton Seregélyes déli határában. A 27-es és a 30-as km-nél fekvő két körforgalom között a főutat lezárták, a járműveket a városon át elterelik. Elhúzódó mentés várható, az arra közlekedők fokozott figyelemmel autózzanak – teszik hozzá.

Az M4-es autóút főváros felé tartó oldalán, a 27-es és a 23-as km közötti szakaszán aszfaltoznak, ezért Üllő és Vecsés között a járműforgalmat a pályával párhuzamosan futó, úgynevezett gyűjtő-elosztó pályára terelik. A munkaterületnél torlódik a forgalom a reggeli csúcsban.

Az M5-ös autópályán Budapest felé, a 114-es km-nél, a Kiskunfélegyháza-dél csomópontban építési munka miatt a lehajtó ágat lezárták. Kerülni, az autópályán tovább haladva, a következő, Kiskunfélegyháza-észak csomóponton keresztül, Röszke felé visszafordulva lehet, majd a Kiskunfélegyháza-dél csomópontnál tudnak a város felé lehajtani – tájékoztatott az Útinform.

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×