eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: Pixabay.com

Nagy oltást kapott a terepjárós az „önző” parkolásért – képek

Kreatív módon próbálta meg egy autós egy másik, számára ellenszenves sofőr tudtára adni, hogy nem szép dolog két helyre parkolni.

Nagy tetszésnek örvend a interneten annak férfinak a „bosszúja”, aki nem hagyta annyiban, hogy valaki egy Volvo SUV-val két parkolóhelyet foglalt el egy edzőterem parkolójában az angliai Ipswichben.

„Hagytam neki egy kifestőkönyvet, hogy segítsek neki abban, hogy megtanuljon a vonalon belül maradni” – magyarázta a Sun hasábjain a „bosszúálló”, aki úgy érzi, a figyelmetlenül parkoló autós „megérdemelte” az oltást az „önző” parkolásért. „Eléggé bosszant, mert nem szeretem, ha az emberek több helyet foglalnak el, mint amennyit szükséges” – tette hozzá.

In an extremely full car park I found this guy taking two places to himself. Left him a colouring book to help him learn to stay inside the lines.
by u/TheRockingChar in CasualUK

Azt is elárulta, hogy nem először jutott eszébe a fricska: tavaly nyáron egy hasonlóan rosszul parkoló autóval találta szemben magát – akkor el is rohant kifestőkönyvet venni, de mire visszaért azzal, a kiszemelt járművezető elhajtott.

A hír szemléző Vezess.hu-n megjegyzik: annak az eshetősége sem zárható ki, hogy a volvós – még ha ennek nem is elegáns formáját választotta, de – így akarta védeni az autóját attól, hogy mások rányissák a kocsiajtót.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×