eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Az ADOM Diákmozgalom és a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) által a pedagógusokért meghirdetett szolidaritási tüntetés résztvevői a Műegyetem rakparton 2022. október 23-án.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Pedagógustüntetés: belvárosi korlátozásokra figyelmeztet a BKK

A Kálvin térről a Széchenyi térre vonulnak a tiltakozók várhatóan 5 órától.

„Fogjunk össze, lépjünk fel a kicsinyes bosszú és az azt szolgáló kormányzati elnyomó intézkedések ellen!” – hívott tüntetőket hétfőn délután négyre a Kálvin térre az ADOM Diákmozgalom, PDSZ - Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete, hogy együtt demonstráljanak a státusztörvény ellen.

Tüntetés miatt korlátozásokra kell készülni a belvárosban hétfő délután – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Jelezték, hogy várhatóan öt órától vonulásos demonstráció lesz a Kálvin tér - Kecskeméti utca - Egyetem tér - Károlyi utca - Ferenciek tere - Kígyó utca - Piarista utca - Március 15. tér - Apáczai Csere János utca - Eötvös tér - Széchenyi István tér útvonalon.

A menet elhaladásakor 5-10 perces korlátozásokra kell készülni, majd előreláthatólag hattól nyolc óráig lezárják a Széchenyi István teret.

A korlátozások a közösségi közlekedést is érintik, több BKK-járat módosított útvonalon halad majd. Az események függvényében további változások is előfordulhatnak.

Címlapról ajánljuk
Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Christian Lindner pénzügyminiszter a közelmúltban kifogásolta a németek munkához való viszonyát, szerinte mentalitásváltásra van szükség. Egy tanulmány szerint ugyanakkor soha ennyit nem dolgoztak a németek, mint a múlt évben. Sőt a politika közreműködésével lehetne még ennél többet is. Most akkor mi az igazság?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×