eur:
389.09
usd:
364.04
bux:
68080.25
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Járművek haladnak az M3-as autópálya kisbagi pihenőhelyének közelében 2015. február 26-án.
Nyitókép: MTI/Balázs Attila

Már az M3-as is "elesett", 10 kilométeres a sor

Három személyautó ütközött az M3-as autópálya 62-es kilométerénél, a főváros felé vezető oldalon.

Műszaki mentés céljából a gyöngyösi hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre. A mentők is a helyszínen vannak. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani - írja a Katasztrófavédelem.

Közben felborult egy autó a 3-as főút 21-es kilométerénél, Kerepes belterületén. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Az M6-os autópályán a főváros felé vezető oldalán 2 személyautó ütközött össze. A 33-as km-nél a leálló sávot lezárták - írja az Útinform.

Címlapról ajánljuk
Erőszakba torkollottak a diáktüntetések Amerika-szerte

Erőszakba torkollottak a diáktüntetések Amerika-szerte

Az Egyesült Államokban zajló, Gáza-párti diáktüntetések közepette több száz embert letartóztatott a rendőrség. New Yorkban rohamrendőrök hatoltak be egy egyetemi campus egyik épületébe, Los Angelesben két ellentábor csapott össze a rendőrök felvonulása előtt.

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 2. 16:30
×
×
×
×