eur:
384.48
usd:
353.45
bux:
0
2024. május 28. kedd Csanád, Emil
Az FKF kukásautói újból munkába álltak.
Nyitókép: FKF

A szemétszállítók is feltűnnek a húsvéti hosszú hétvégén

A Budapesti Közművek keretében önállóan működő FKF Hulladékgazdálkodási Divízió közzétette a húsvéti szemétszállítási menetrendet.

Április 6-án csütörtökön az ünnepekre való tekintettel a Fő utcai személyes ügyfélszolgálati iroda és a telefonos ügyfélszolgálat rövidített nyitvatartás mellett 8 és 14 óra között fogadják az ügyfeleket, az Ecseri úti ügyfélszolgálat zárva tart.

2023. április 7-én, pénteken a hulladékszállítást a szokásos pénteki program szerint végzik, ugyanakkor a munkaszüneti nap miatt a lakossági szelektív hulladékgyűjtő-udvarok, valamint a telefonos és a személyes ügyfélszolgálati irodák zárva tartanak.

A többi három napon a hulladékszállítást a szokásos szombati, vasárnapi és hétfői program szerint végzik.

A Szemléletformáló és Újrahasználati Központok, a telefonos és személyes ügyfélszolgálati irodák, valamint a lakossági szelektív hulladékgyűjtő-udvarok zárva tartanak a négynapos hosszú hétvégén.

Címlapról ajánljuk
N. Rózsa Erzsébet az Arénában: akár meglepő változások is lehetnek a legfőbb iráni vezetésben

N. Rózsa Erzsébet az Arénában: akár meglepő változások is lehetnek a legfőbb iráni vezetésben

Valószínűleg komoly harcok zajlanak a háttérben, hogy ki legyen a következő ajatollah, több forgatókönyv is elképzelhető – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, aki arról is beszélt, hogy egyre nehezebb helyzetbe kerül az izraeli miniszterelnök azzal, hogy nem áll elő kész tervvel a gázai konfliktus lehetséges lezárását illetően.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.28. kedd, 18:00
Ungár Péter
az LMP társelnöke és EP-listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 28. 07:42
×
×
×
×