eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: Pixabay

Változás az MVM élén

Megvan Juhász Edit utódja.

Mint az az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. múlt heti vezetőcseréjénél kiderült, a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal éléről 2023. január 15-i hatállyal távozott az elnök, ugyanis Horváth Péter János lett az atomerőmű vezetője Pekárik Géza helyett.

A MEKH élére Juhász Edit érkezett, aki addig általános és jogi vezérigazgató-helyettes volt az MVM-nél, és a vezérigazgatói feladatokért felelt Fazekas László gazdasági vezérigazgató-helyettessel, amióta Czepek Gábor MVM-vezért december 1-jén közigazgatási államtitkárnak nevezték ki.

Most az MVM közölte a Budapesti Értéktőzsde honlapján, hogy 2023. január 16-tól az MVM vezérigazgatói feladatait átmenetileg Fazekas László egyedül látja el.

Címlapról ajánljuk
Bizonytalan jövő: veszélybe kerülhetnek a tokaji és a villányi szőlőültetvények is

Bizonytalan jövő: veszélybe kerülhetnek a tokaji és a villányi szőlőültetvények is

Sokkal több a megműveletlen hazai szőlőterület, mint a korábbi években. A probléma mára a nagy hagyományokkal és presztízzsel rendelkező borvidékeket is elérte. Az Agrárszektor főszerkesztője azt mondta az InfoRádióban, hogy folyamatosan romlik a munkaerő minősége is, miközben egyre több gazdaság veszteséges, így valószínűleg nehéz évek várnak a magyar borágazatra.

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×