eur:
382.01
usd:
353.74
bux:
58424.86
2023. december 7. csütörtök Ambrus
Nyitókép: Pixabay

Változás az MVM élén

Megvan Juhász Edit utódja.

Mint az az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. múlt heti vezetőcseréjénél kiderült, a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal éléről 2023. január 15-i hatállyal távozott az elnök, ugyanis Horváth Péter János lett az atomerőmű vezetője Pekárik Géza helyett.

A MEKH élére Juhász Edit érkezett, aki addig általános és jogi vezérigazgató-helyettes volt az MVM-nél, és a vezérigazgatói feladatokért felelt Fazekas László gazdasági vezérigazgató-helyettessel, amióta Czepek Gábor MVM-vezért december 1-jén közigazgatási államtitkárnak nevezték ki.

Most az MVM közölte a Budapesti Értéktőzsde honlapján, hogy 2023. január 16-tól az MVM vezérigazgatói feladatait átmenetileg Fazekas László egyedül látja el.

Címlapról ajánljuk

Nacionalistából lett Putyin-hívő a megölt ukrán politikus

Az ukrán biztonsági szolgálat magára vállalta egy Oroszországba menekült, Moszkva-párti volt ukrán képviselő meggyilkolását. A köpönyegforgató és bizarr politikai karriert befutott Ilja Kivát egy Moszkva-környéki faluban találták holtan, néhány órával azután, hogy felszólította Zelenszkij elnököt: kövessen el öngyilkosságot.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×