eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
14 December 2022, Saxony, Pirna: Two paper garbage cans are full of cardboard leftovers from cartons. At Christmas, these garbage cans will be full particularly quickly, as online retailing accounts for a large part of the Christmas business in Germany. Photo: Daniel Schäfer/dpa (Photo by Daniel Schäfer/picture alliance via Getty Images)
Nyitókép: Getty Images/picture alliance

Még idejében szólunk, a szemétszállítás rendje is megváltozik az ünnepek idején

Az FKF Hulladékgazdálkodási Divízió bejelentette, hogy milyen munkarendben dolgoznak majd a karácsonyi időszak alatt, illetve január 1-jén.

December 24-én, szombaton és december 26-án hétfőn a kommunális és a szelektív hulladékszállítás egyaránt a szombati program szerint fog alakulni, míg december 25-én vasárnap csak kommunális hulladékszállítás lesz – írja a penzcentrum.hu.

Ezalatt az időszak alatt az ügyfélszolgálati irodák, a lakossági hulladékudvarok, valamint a Szemléletformáló és Újrahasználati Központok egyaránt zárva tartanak.

December 31-én és január 1-én is a hétvégi menetrend szerint fog alakulni a szemétszállítás, miközben az ügyfélszolgálat, a lakossági hulladékudvarok és a Szemléletformáló és Újrahasználati Központok szintén zárva tartanak, és csak január 3-tól lesznek újra nyitva.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×