eur:
394.35
usd:
371.39
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Pixabay.com

Tűzeset miatt leállt a vonatközlekedés a Keleti Pályaudvaron

Rákosig, Ferencvárosig, illetve Kelenföldig jönnek be a vonatok.

Nem működik a biztosítóberendezés, ezért átmenetileg nem indít és nem fogad vonatokat a Keleti pályaudvar – közölte a Mávinform a honlapján csütörtök délután.

A közlemény szerint

  • a Budapest-Hatvan-Miskolc, a Budapest-Újszász-Szolnok-Békéscsaba vonalon a vonatok Rákosig,
  • a Budapest-Győr-Hegyeshalom és a Budapest-Kelebia vonalon pedig Ferencvárosig, illetve Kelenföldig

közlekednek és onnan indulnak.

Utóbbi vonalon a vonatok jelentős késéssel közlekednek, az elővárosi vonatoknál pedig járatkimaradásokkal is számolni kell.

Ismertették: a BKK a vasúti menetjegyeket és bérleteket az 4-es metrón a Keleti pályaudvar és Kelenföld között, az 2-es metrón a Keleti pályaudvar és az Örs vezér tere között, a H8-as HÉV-en az Örs vezér tere és Gödöllő között, továbbá az 1-es villamoson a Puskás Ferenc stadion és Kelenföld vasútállomás között fogadja el.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint tűz ütött ki a pályaudvar egyik vágánya melletti elektromos elosztóhelyiségben, a kapcsolószekrényben.

A lángokat a dolgozók porral oltóval megfékezték, a tűzoltók pedig megkezdték a kapcsolószekrény visszahűtését, az épület kiszellőztetését - tették hozzá.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×