eur:
389.45
usd:
363.72
bux:
68068.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
A lezárt Keleti pályaudvar 2019. május 13-án reggel. Ettől a naptól két hétre, május 26-ig  zárva tart a Keleti pályaudvar karbantartás miatt. A lezárás idején a vonatok nem érintik a Keletit, minden járat induló- és végállomása más pályaudvarokra és állomásokra kerül át.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Péntekre helyreáll a közlekedés a Keleti Pályaudvaron

A korábban jelzettnél hamarabb megjavították a tűz miatt megrongálódott biztosítóberendezést.

Budapesten, a Keleti pályaudvaron továbbra sem működik a biztosítóberendezés. Emiatt a pályaudvar nem indít és nem fogad vonatokat. A vonat- és utasforgalom lebonyolítása érdekében jelentős változások vannak, a vonatok másik állomásról indulnak és érkeznek. Az érintett vonalakon és viszonylatokon utazók akár egy-másfél órával hosszabb eljutási idővel számolhatnak – írja honlapján a MÁV.

Frissítés:

Frissítették a cikket, eszerint csütörtök estére megjavították a biztosítóberendezést. A pályaudvaron fokozatosan újraindul a vonatforgalom a Miskolc–Hatvan, a Békéscsaba–Szolnok–Újszász, a Hegyeshalom-Győr és a Kelebia–Kunszentmiklós vonalról. Csütörtök este és éjszaka több vonat még módosított menetrendben, másik (külső) budapesti állomásról indulhat és oda is érkezhet, továbbá hosszabb menetidővel közlekedik.

A Keleti pályaudvartól Kőbánya felsőn át Rákosig, illetve ellenkező irányba közlekedő vonatpótló buszok éjfélig szállítják az utasokat. A vasúti jegyek és bérletek éjfélig érvényesek a BKK korábban kijelölt járatain.

A menetrend szerinti közlekedés várhatóan pénteken a hajnali üzemkezdettől áll helyre az érintett vonalakon.

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Rángatják a tőzsdéket

Rángatják a tőzsdéket

A reggeli órákban Ázsiában többnyire pozitív hangulat jellemezte a kereskedést, ezt követően pedig Európában vegyes hangulatban indult a kereskedés. Ami a gazdasági eseményeket illeti, idehaza a külkereskedelmi adat második becslése érkezett, Amerikában pedig a gyáripari megrendelések és elbocsátások alakulására lesz érdemes figyelni. Emellett pedig a zárás után érkezik az Apple első negyedéves gyorsjelentése is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×