eur:
390.77
usd:
365
bux:
68279.33
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: RTL.hu

Videón, ahogyan a fiatal férfi lezuhan a Vígszínházról

A szemközti étterem egyik vendége rögzítette a tragikus pillanatokat. A férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett

Mint arról az Infostart is beszámolt, szombat este egy fiatal férfi mászott föl a Vígszínház épületére, majd elveszítette az egyensúlyát és lezuhant. Győrfi Pál az Országos Mentőszolgálat szóvivője az RTL Klub Híradójának azt mondta, koponyasérülést combcsonttörést, és belső sérüléseket szerzett a fiatalember, a mentők még a helyszínen stabilizálták, és életveszélyes állapotban szállították kórházba.

A hátizsákos fiatal centiről centire lépkedett a Vígszínház oldalán, egyik ablakpárkánytól a másikig. A szemben lévő étteremből rengetegen látták. Egy, az RTL Klub Híradójának nyilatkozó szemtanú szerint a tetőről mászhatott az épületre, bár azt nem tudni, hogy pontosan hogyan. A helyszínre érkező rendőrök többször is felszólították, hogy másszon le, az ittasnak tűnő fiatal tovább mászott, miközben a cigarettájába is többször beleszívott. Félúton azonban elakadt a mászásban. Egy kis kapaszkodót fogott éppen két ablakpárkány között, de nem tudta tartani magát és lezuhant.

A baleset pillanatait rögzítő hölgy szerint nem sokon múlt, hogy a férfi ne a földre essen. A szemtanú szerint akkor már a tűzoltók is ott voltak, és épp vették elő a felfújható mentőpárnát, de még kellett volna egy kis idő, hogy telepítsék.

Címlapról ajánljuk

Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Korrupció gyanújával nyomozást indított a bécsi gazdasági ügyészség az ellenzéki Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) jelenlegi elnöke, Herbert Kickl és két volt pártelnök, az egykori alkancellár, Heinz-Christian Strache, valamint az elnöki székben őt váltó Norbert Hofer, korábbi közlekedési miniszter ellen. Azzal gyanúsítják őket, hogy sajátos hirdetési ügyletet kötöttek Wolfgang Fellner médiavállalkozóval, aki ellen ugyancsak folyik a vizsgálat, mégpedig vesztegetés, vesztegethetőség, továbbá hűtlen kezelés gyanújával.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×