eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Pexels

Fenyegetésül többször a tanárnője arcába köhögött a renitens hetedikes

Diáktársa égő öngyújtóját tartotta a sértett arca elé, miközben szidalmazta.

A vád szerint a 14 és 16 éves vádlottak a 2020/2021-es tanévben évismétlőként kerültek a Nagyatádhoz közeli település általános iskolájának hetedik osztályába, ahol az intézmény házirendjét folyamatosan megszegték, félévkor több tantárgyból is bukásra álltak.

A vádlottaknak 2020 novemberében matematika órájuk volt, amikor felálltak és engedély nélkül kifelé indultak a teremből. Az asztalánál ülő tanárnő ezért rájuk szólt, azonban a terheltek nem ültek vissza helyükre, hanem tiszteletlenül visszaszóltak a sértettnek, trágár szavakkal illették, majd a tanári asztalhoz léptek úgy, hogy a tanárnő ne tudjon az asztal mögül kimenni.

A 14 éves vádlott ekkor a sértett arcához közel hajolva levette maszkját és többször a pedagógusra köhögött azzal fenyegetve, hogy most megfertőzi. A másik terhelt eközben trágár szavakkal szidta a tanárnőt, majd elővette öngyújtóját, meggyújtotta és az égő lánggal a sértett arcához közelített.

Mivel a vádlottak elállták a tanárnő útját, ezért egyik osztálytársuk kért segítséget az iskolaőrtől – olvasható az ugyeszseg.hu-n.

Az ügyészség a Nagyatádi Járásbíróságra benyújtott vádiratában előkészítő ülésen történő beismerés esetére felfüggesztett szabadságvesztés büntetést indítványozott a vádlottakkal szemben.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×