eur:
370.12
usd:
344.80
bux:
47515.68
2023. május 30. kedd Janka, Zsanett
Nyitókép: Bucsy Levente / Infostart

Templomnyitást jelentett be Erdő Péter bíboros

A katolikus templomokban április 17-től lehetnek a nép részvételével bemutatott szentmisék - a legnépesebb, Esztergom-Budapesti főegyházmegyében.

Közleményt adott ki Erdő Péter bíboros - az Esztergom-Budapesti főegyházmegye megyéspüspökeként.

Ebben az szerepel, hogy április 17-től újra lehetnek az egyházmegye területén a katolikus hívek részvételével bemutatott szentmisék.

Az alább olvasható közlemény az egyházmegye Facebook-oldalán jelent meg.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
AKTUÁLIS
VIDEÓ
Zuhan az olajár, bizonytalanság a tőzsdén

Zuhan az olajár, bizonytalanság a tőzsdén

A hétvégén Joe Biden elnök és Kevin McCarthy republikánus házelnök megállapodásra jutott az amerikai adósságplafon kérdésében, azonban a történetnek ezzel még nincs vége - republikánus törvényhozók egy csoportja hétfőn közölte, hogy ellenezni fogják megállapodást, így továbbra is maradt egy bizonytalansági faktor az egyenletben. Ezzel párhuzamosan az európai tőzsdéken sem látszott öröm a megállapodás kapcsán, így eleinte óvatos és lefelé mutató mozgások voltak a kontinensen, a nap végére pedig alaposan elromlott a hangulat, a legnagyobb esést a brit tőzsdén láthattuk a vezető börzék közül. Az olajár is nagyot esik ma elsősorban a hétvégén megrendezésre kerülő OPEC+ ülésre készülve, de az amerikai adósságplafon-vita körüli bizonytalanságnak is van hatása az árfolyam alakulására. A tengerentúli tőzsdéken hamar elfogyott a kezdeti lendület, kisebb esést láthatunk most.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×