eur:
393.29
usd:
367.55
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla
Nyitókép: Semmelweis Egyetem

Újabb tizenéves a koronavírus-járvány magyar áldozatai között

A minap elhunyt 16 éves lány egy hasonló korú fiatallal együtt a pandémia magyarországi legfiatalabb áldozatának számít.

Mint arról az Infostart is beszámolt, az elmúlt 24 órában mintegy 189 koronavírusos, többségében idős, krónikus beteg hunyt el a fertőzés szövődményeiben. Ugyanakkor meghalt egy 16 éves lány is, akinél elhízást, mentális retardációt tüntettek fel alapbetegségként a kormányzati oldalon, hívja föl a figyelmet a 24.hu.

A lap felidézi, hogy nemrégiben szintén egy 16 éves lány veszítette életét – ő volt az addigi legfiatalabb halálos áldozata a betegségnek Magyarországon –, aki nyirokrendszert érintő betegségben szenvedett. Tavaly novemberben egy 18 éves, decemberben pedig egy 19 éves férfi vesztette életét, idén februárban pedig egy 20 éves férfi is meghalt.

Hozzáteszik azt is, hogy az elmúlt napon egy 37 éves férfi is elhunyt, akinek viszont nem volt alapbetegsége.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Jelentési nagyüzem a tőzsdéken, a Teslára szegeződnek a szemek

Jelentési nagyüzem a tőzsdéken, a Teslára szegeződnek a szemek

Hangulatjavulással indult a hét a tőzsdéken, tegnap világszerte felpattantak a tőzsdék a korábbi hetekben tapasztalt esés után. A momentum a mai nap is úgy tűnik, hogy kitart, hiszen Ázsiában is nagyrészt emelkedtek a vezető részvényindex és Európában is határozott emelkedést lehet látni, valamint az USA-ban is folytatódik az erősödés. Közben felpörögtek az események mind makrogazdasági, mind gyorsjelentési fronton: itthon az MNB kamatdöntést tartott, és a nap folyamán sorban érkeztek a BMI adatok Európából és az Egyesült Államokból; közben a befektetők a vállalati gyorsjelentésekre figyelnek, a Spotify árfolyama például nagyot ugrott a vártnál jobb eredmények után, de a zárás után érkezik majd a Tesla is, amelyről még a jelentést megelőzően technikai elemzést készítettünk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×