eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere beszédet mond a Magyar Világ 1938-1940 című kiállítás megnyitóján a Magyar Nemzeti Múzeumban 2019. december 6-án. Magyarország második világháború előtti utolsó békeéveinek társadalmát, eseményeit, gondolkodását mutatja be a Kodolányi János Egyetem és a Magyarságkutató Intézet 2020. március 15-ig látogatható tárlata.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Kásler Miklós: fontos lépés történt a szombati napon

"A garantáltan hatásos és biztonságos oltóanyag mindenki számára önkéntesen és ingyenesen lesz elérhető."

Az emberi erőforrások minisztere a járvány elleni küzdelem egyik fontos lépésének nevezte az első Pfizer-BioNTech oltóanyagszállítmány megérkezését Magyarországra.

Kásler Miklós szombaton Facebook-oldalán azt közölte, a tömeges oltási lehetőségre még várni kell, "de a mai napon egy fontos lépést tettünk meg a járvány megfékezése tekintetében".

Megérkezett hazánkba az első, Pfizer/Biontech-féle vakcina. A Dél-Pesti Centrumkórháznak adtuk át az oltóanyag...

Közzétette: Kásler Miklós2020. december 26., szombat

Hozzátette, "A Dél-Pesti Centrumkórháznak adtuk át az oltóanyagszállítmányt, amelyet az oltási tervnek megfelelően elsőként a frontvonalban dolgozó egészségügyi dolgozók kapnak meg".

A garantáltan hatásos és biztonságos oltóanyag mindenki számára önkéntesen és ingyenesen lesz elérhető - hangsúlyozta a miniszter, aki egyúttal azt kérte: "addig is tartsuk be a korlátozásokat és járványügyi szabályokat, vigyázzunk egymásra!".

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×