eur:
393.63
usd:
364.56
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Kelemen Péter, az egri Eszterházy Károly Egyetem Gyakorló Általános, Közép-, Alapfokú Művészeti Iskola és Pedagógiai Intézet 4. E osztályos tanulója az otthonából követi a távoktatásban tanító Ládiné Szabó Tünde pedagógus óráját 2020. március 23-án. A koronavírus-járvány terjedésének megfékezése érdekében országszerte a tanulók nem járnak iskolába, otthon tanulnak digitális tanrend szerint.
Nyitókép: MTI/Komka Péter

Segít a Telenor az otthontanulásban

Az Innovációs és Technológiai Minisztériummal (ITM) egyeztetve a Telenor Magyarország minden előfizetője számára ingyenesen elérhetővé teszi az otthontanuláshoz szükséges legfőbb weboldalak elérését - közölte a Telenor.

Mint írták, bár a vállalat szolgáltatásai nem tartoznak a díjmentes, helyhez kötött internet-hozzáférésről szóló kormányrendelet hatálya alá, a HiperSuli oktatási program létrehozójaként a Telenor kiemelten fontos feladatának tekinti, hogy a lehető legtöbb ember számára elérhetővé tegye a digitális oktatást.

Az ingyenes elérés a vírushelyzet miatt bevezetett vészhelyzeti intézkedések idejére szól és automatikusan, november 27-étől 2021. február 8-ig elérhető minden Telenor ügyfél számára, az előfizetőknek ezzel kapcsolatban teendőjük nincs.

A forgalmi díjmentességgel elérhető oktatási oldalak listája a Hipersuli weboldalon érhető el. Ezen oldalak látogatása bármilyen mobileszközön vagy nagyképernyős Hipernet hozzáférés esetén nem terheli a tarifába foglalt adatkeretet a cég előfizetői számára.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×