eur:
393.75
usd:
365.14
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Kiss László Óbuda, Gajda Péter Kispest, Szaniszló Sándor, a XVIII. kerület és Őrsi Gergely, a II. kerület polgármestere (b-j) a Fővárosi Közgyűlés ülésén a Városháza dísztermében 2019. november 27-én.
Nyitókép: Kiss László Óbuda, Gajda Péter Kispest, Szaniszló Sándor, a XVIII. kerület és Őrsi Gergely, a II. kerület polgármestere (b-j) a Fővárosi Közgyűlés ülésén a Városháza dísztermében 2019. november 27-én. MTI/Koszticsák Szilárd

Kispest polgármestere is koronavírusos

Gajda Péter a közösségi médiában jelentette be, hogy a vasárnapi Covid-gyorsteszje pozitív lett. A protokollnak megfelelően csináltatott PCR-tesztet is, de annak később lesz eredménye.

A XIX. kerület szocialista polgármesterének, mint írja, nagyon enyhe tünetei vannak, kis fejfájás, ami nem akadályozza a munkában, amit most otthonról végez. „A városháza fertőtlenítése hétvégén megtörtént, szerdáig semmilyen személyes ügyintézés nem lesz” – fogalmazott Gajda Péter, akinek több kollégája is fertőzött.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×