eur:
378.63
usd:
348.02
bux:
58010.99
2023. december 2. szombat Melinda, Vivien
Áder János köztársasági elnök (k), mellette jobbra Orbán Viktor miniszterelnök és Kövér László, az Országgyűlés elnöke a Kossuth- és Széchenyi-díjak, valamint a Magyar Érdemrend kitüntetéseinek ünnepélyes átadásán az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulóján a Parlament kupolacsarnokában 2019. március 15-én.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Koronavírus – Elhalasztják a Kossuth-díjak átadását is

A koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzetben az állami elismeréseket nem a március 15-i nemzeti ünnepen adják át – értesült az Infostart.

Úgy tudjuk, a díjazottakat már értesítették arról, hogy a díjátadót elhalasztják. Egy későbbi, egyelőre még ismeretlen időpontban adják át az idei Kossuth- és Széchenyi-díjakat, valamint az érdemrendeket.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Nyilatkozatok - Nem lenne meglepetés a továbbjutásunk
Labdarúgás, Eb-2024 - sorsolás után

Nyilatkozatok - "Nem lenne meglepetés a továbbjutásunk"

A magyar labdarúgó-válogatott Eb-kijutásban kulcsszerepet vállaló kapusa amondó, nem gyilkos a szombati, hamburgi sorsoláson kialakult német, magyar, skót, svájci csoport a 2024-es labdarúgó-Eb-re. Nagy Ádám szerint "abszolút van keresnivalónk", de nem szabad elkiabálni semmit. Marco Rossi szerint Svájc, Skócia és Magyarország hármasa közül bármelyik bármelyiket megverheti a továbbjutó helyekért zajló küzdelemben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.04. hétfő, 18:00
Nagy Márton
gazdaságfejlesztési miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×