eur:
392.24
usd:
366.07
bux:
66793.58
2024. április 26. péntek Ervin

IT-szakértő: okosotthon-forradalom előtt állunk

Okosotthon-forradalom fog következni, az otthonokban egyre több eszköz fog az internetre csatlakozni - mondta Bársony Péter informatikai biztonsági szakértő az M1 aktuális csatorna szombat reggeli műsorában.

Rámutatott, a szélessávú internet egyre több helyen elérhető, egyre több okoseszköz lesz az országban, és az otthonokban is elterjednek azok az eszközök, amelyek az internetre csatlakoznak. Ezek működéséhez pedig az 5G hálózat fogja az alapot biztosítani, amely akár több millió eszköz működését is ki tudja szolgálni - tette hozzá.

Az informatikai szakértő szólt arról is, hogy a hackerek újabb és újabb módszereket keresnek, hogy jogosulatlanul be tudjanak jutni az informatikai rendszerekbe.

Címlapról ajánljuk

Titokzatos nagy vásárlás előtt az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×