eur:
393.16
usd:
368.4
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Alakszai Zoltán, a Fidesz-KDNP miskolci polgármesterjelöltje a városháza előtt tartott sajtótájékoztatóján 2019. augusztus 13-án.
Nyitókép: MTI/Vajda János

Keményen kezdett a Kriza Ákos jelöltségét átvevő Alakszai Zoltán

Megvédjük Kriza Ákos emberi méltóságát, és meg fogjuk védeni október 13-án Kriza Ákos munkájának miskolci eredményeit, és "mától erre fogok kérni minden jóérzésű, és tisztességes miskolcit is" - jelentette ki Alakszai Zoltán, a Fidesz-KDNP miskolci polgármesterjelöltje keddi sajtónyilatkozatában, éles szavakkal bírálva a helyi ellenzéki erőket.

"Csak öt nap telt el, hogy Kriza Ákos felkért arra, hogy folytassam az általa megkezdett városvezetői munkát és vállaljam a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltségét az október 13-i választásokon, de ezalatt az öt nap alatt is kiderült, hogy politikai ellenfeleink mindenre képesek a hatalom megszerzéséért, és semmi sem szent nekik e cél eléréséért" - hangoztatta a helyi városháza előtt a jelölt, aki jelenleg a város jegyzője.

Alakszai Zoltán szavai szerint a magát függetlennek nevező ellenzék két lábbal szállt bele a jelenlegi polgármesterbe, Kriza Ákosba, aki betegsége miatt kénytelen az élvonalbeli munkától visszalépni. "Miközben látszatra együttérzést mutattak, addig a legaljasabb módon híresztelni kezdték, hogy valójában nem is betegség áll visszalépése hátterében, hanem az, hogy megijedt Gyurcsány Ferenc jelöltjétől, Veres Páltól" - jelezte felháborodásának okát a polgármesterjelölt.

Nevetségesnek és szégyennek minősítette az ellenzék magatartását Alakszai Zoltán, kifejtve: nevetséges, mert a legutóbbi "Závecz-mérés" szerint, amit "közzé is tettünk", 44-26 a Fidesz-összellenzék arány a polgármesterjelölti pártversenyben, és szégyen, mert aki egy beteg embert kilenc év szolgálat után nem együttérzéssel enged el a munkájából, hanem hamis találgatásokat sugall, az Tamási Áron után szabadon bizony embernek hitvány és magyarnak is alkalmatlan.

Alakszai Zoltán kijelentette: "az előttünk álló kampányban minden erőmmel meg fogom védeni barátomat, Kriza Ákost, és minden erőmmel azon leszek, hogy megvédjem mindazt, amit Miskolcon Kriza Ákos politikája elért".

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×