eur:
369.22
usd:
344.69
bux:
48117.93
2023. június 6. kedd Cintia, Norbert
Vaszily Miklós, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója beszél a közmédia Virtuózok című klasszikus zenei tehetségkutató műsora negyedik évadáról tartott sajtótájékoztatón a Magyar Rádió Márványtermében 2018. április 12-én. A Virtuózokat a Duna és az M5 kulturális csatornán láthatják az érdeklődők péntek esténként, először április 13-án, majd az M5 a továbbjutott versenyzőkkel és felkészítő tanáraikkal készített beszélgetéseket mutatja be. A Bartók Rádióban szombat délelőttönként lesz hallható a Virtuózok utánkövető műsora.
Nyitókép: MTI Fotó: Balogh Zoltán

Távoznak az Echo TV vezetői

A Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány (Kesma) tulajdonában és kezelésében lévő hírtelevíziók összeolvadásával leköszönnek az Echo TV vezetői. Mészárosné Kelemen Beatrix és Vaszily Miklós átadják a stafétát a Hír TV menedzsmentjének - közölték.

Mészárosné Kelemen Beatrix a Life TV és Ozone TV országos életmódcsatornák elnöki teendőit veszi át a közeljövőben, Vaszily Miklós - aki idén január óta a TV2 médiacsoportot is vezeti - ezt követően kizárólag a kereskedelmi csatorna stratégiai irányítására koncentrál - tudatták hivatalos közleményben.

Az Echo TV 2016. december 1-én került a Mészáros-család tulajdonába. Az új tulajdonosok új szemléletet is hoztak: a televízió a nemzeti identitást, a magyar kultúrát és a polgári értékrendet közvetítő, nézőközpontú szemlélet állította középpontba, megújult a csatorna arculata, műsorstruktúrája és műsorai, valamint kiváló szakemberekből álló, elhivatott televíziós csapatot hoztak létre.

Az Echo TV tavaly decemberben új tulajdonoshoz, a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványhoz (Kesma) került, amely stabil alapokat és kimagasló szakmai hátteret biztosít a nemzeti-polgári értékrenden alapuló média-portfólió működtetéséhez. A Kesma március közepén jelentette be, hogy összevonja hasonló profillal működő televízióit, és ennek okán április 1-től az Echo TV beolvad a Hír Televízióba. Az Echo TV beolvadásával a csatornák Répásy Bálint, a HírTV vezérigazgatójának irányítása alá kerülnek.

Az Echo TV-nél dolgozó szakembergárda új korszakot nyitott a hazai televíziózás történetében. „Megtiszteltetés volt egy ilyen nagyszerű csapattal együtt dolgozni. Az én feladatom eddig tartott, és hiszem, hogy kollégáimmal közösen értéket teremtettünk” – hangsúlyozta Mészárosné Kelemen Beatrix leköszönő elnök.

Az Echo TV-hez októberben került Vaszily Miklós január óta a TV2 Média Csoport Zrt. elnöki pozícióját is betölti. A szakember leköszönését követően az elmúlt időszakban jelentősen megnövekedett feladatai miatt kizárólag a TV2 médiacsoport stratégiai irányításáért, eredményes működtetéséért, a fenntartható növekedés feltételeinek megteremtéséért felel.

Címlapról ajánljuk
AKTUÁLIS
VIDEÓ
Szárnyalt az Apple a bemutató előtt

Szárnyalt az Apple a bemutató előtt

Jelentősen emelkedtek a tőzsdék múlt héten, miután az amerikai törvényhozók elfogadták az amerikai adósságplafonról szóló törvényjavaslatot. Az ázsiai piacok nagyrészt emelkedtek hétfőn, miután Joe Biden hétvégén aláírta az amerikai adósságplafonról szóló törvényt. Ezzel szemben európai tőzsdék a múlt pénteki rali után iránykereséssel kezdték ezt a hetet, és az USA-ban is csak minimális elmozdulások látszanak. Mindeközben az olajárakra is érdemes figyelni, amelyek felpattantak azt követően, hogy Szaúd-Arábia további napi egymillió hordóval csökkenti a kitermelést, és további termeléscsökkentést ígért.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×