eur:
393.83
usd:
365.36
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Vaszily Miklós, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója beszél a közmédia Virtuózok című klasszikus zenei tehetségkutató műsora negyedik évadáról tartott sajtótájékoztatón a Magyar Rádió Márványtermében 2018. április 12-én. A Virtuózokat a Duna és az M5 kulturális csatornán láthatják az érdeklődők péntek esténként, először április 13-án, majd az M5 a továbbjutott versenyzőkkel és felkészítő tanáraikkal készített beszélgetéseket mutatja be. A Bartók Rádióban szombat délelőttönként lesz hallható a Virtuózok utánkövető műsora.
Nyitókép: MTI Fotó: Balogh Zoltán

Távoznak az Echo TV vezetői

A Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány (Kesma) tulajdonában és kezelésében lévő hírtelevíziók összeolvadásával leköszönnek az Echo TV vezetői. Mészárosné Kelemen Beatrix és Vaszily Miklós átadják a stafétát a Hír TV menedzsmentjének - közölték.

Mészárosné Kelemen Beatrix a Life TV és Ozone TV országos életmódcsatornák elnöki teendőit veszi át a közeljövőben, Vaszily Miklós - aki idén január óta a TV2 médiacsoportot is vezeti - ezt követően kizárólag a kereskedelmi csatorna stratégiai irányítására koncentrál - tudatták hivatalos közleményben.

Az Echo TV 2016. december 1-én került a Mészáros-család tulajdonába. Az új tulajdonosok új szemléletet is hoztak: a televízió a nemzeti identitást, a magyar kultúrát és a polgári értékrendet közvetítő, nézőközpontú szemlélet állította középpontba, megújult a csatorna arculata, műsorstruktúrája és műsorai, valamint kiváló szakemberekből álló, elhivatott televíziós csapatot hoztak létre.

Az Echo TV tavaly decemberben új tulajdonoshoz, a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványhoz (Kesma) került, amely stabil alapokat és kimagasló szakmai hátteret biztosít a nemzeti-polgári értékrenden alapuló média-portfólió működtetéséhez. A Kesma március közepén jelentette be, hogy összevonja hasonló profillal működő televízióit, és ennek okán április 1-től az Echo TV beolvad a Hír Televízióba. Az Echo TV beolvadásával a csatornák Répásy Bálint, a HírTV vezérigazgatójának irányítása alá kerülnek.

Az Echo TV-nél dolgozó szakembergárda új korszakot nyitott a hazai televíziózás történetében. „Megtiszteltetés volt egy ilyen nagyszerű csapattal együtt dolgozni. Az én feladatom eddig tartott, és hiszem, hogy kollégáimmal közösen értéket teremtettünk” – hangsúlyozta Mészárosné Kelemen Beatrix leköszönő elnök.

Az Echo TV-hez októberben került Vaszily Miklós január óta a TV2 Média Csoport Zrt. elnöki pozícióját is betölti. A szakember leköszönését követően az elmúlt időszakban jelentősen megnövekedett feladatai miatt kizárólag a TV2 médiacsoport stratégiai irányításáért, eredményes működtetéséért, a fenntartható növekedés feltételeinek megteremtéséért felel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×