eur:
394.04
usd:
365.67
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
A Flórián téri felüljáró a Szent Péter és Pál Főplébánia Templom tornyából fényképezve. A háttérben a Vörösvári úti panelházak.
Nyitókép: MTI/Manek Attila

Új információk a Flórián téri felújításról

Idén tavasszal kezdődik el a főváros III. kerületében a Flórián téri felüljárók felújítása, és 14 hónapon át tart.

"A Flórián téri felüljárók felújításának forgalomkorlátozással járó munkafázisa a felszerkezetek rekonstrukciója. A két felüljárót a jelenlegi tervek szerint egymást követően, először a délit, aztán az északit újítják fel annak teljes lezárásával. Ezekre az időszakokra kétirányúsítják azt a felüljárót, amelyen éppen nem zajlik munka” - közölte a BKK a Portfolio érdeklődésére.

A BKK korábban közölte, hogy a felújítás során a felüljárók új szigetelést és pályaszerkezetet kapnak, a vasbeton szegélyre biztonsági korlát kerül. Kicserélik a dilatációs szerkezeteket és megtisztítják a vízelnyelőket is. Kijavítják a hibákat a támfalakon és a hídfő beton felületein, illetve a főtartókon és pilléreken hibáit, a kőfelületeket megtisztítják, és ahol szükséges pótolják.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×