eur:
389.3
usd:
363.16
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Gyurcsány: váljon mozgalommá az MSZP

Sok változást ígért az MSZP őszi kongresszusára Gyurcsány Ferenc a választási kampányban részt vevő aktivistáknak és munkatársaknak. A szocialista miniszterelnök-jelölt közölte: nyitott, hatékony párttá, sőt, időnként mozgalommá kell válni. Gyurcsány Ferenc kemény őszt vár.

"Õsztől tovább kell vinni az eddigi lendületet" - fogalmazott Gyurcsány Ferenc azon a rendezvényen, melyen megköszönte az aktivisták és munkatársak választási kampányban végzett munkáját.

Az MSZP miniszterelnök-jelöltje szerint nyitott, demokratikus, hatékony párttá, sőt, időnként mozgalommá kell válni. Az átalakulás egyik célja, hogy minél több fiatal számára váljon vonzóvá az MSZP - mondta Gyurcsány Ferenc.

A szocialista politikus szerint az ősz egyébként is kemény lesz, hiszen az önkormányzati választások előtt újabb kampány következik, majd a sok változást ígérő pártkongresszus.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×