eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika
A mezőny a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság austini futamának, az Egyesült Államok Nagydíjának rajtja után a Circuit of The Americas versenypályán 2022. október 23-án.
Nyitókép: MTI/EPA/GREG NASH

Visszavásárolja a bérleteket a Forma-1-es pálya; van, aki kereshet is rajta

A különös akciót a texasi Austin pályája hirdette, annak reményében, hogy a kísérő show-műsor apropóján később drágábban is eladhatják a jegyeket.

A Circuit of The Americas, amely az Amerikai Nagydíjnak is helyet ad, hirdette meg a nem mindennapi akciót - írja a Vezess.hu.

A pálya május 6-ig visszavásárolja a három napos bérleteket azoktól, akik esetleg meggondolták magukat, és mégsem szeretnék októberben végignézni a futamot.

A bérletért 350 dollárt fizetnek (körülbelül 130 ezer forint). Ez magasabb összeg annál, mint amennyiért a korai vásárlók vehették meg, viszont kevesebb a jelenlegi 525 dolláros (körülbelül 195 ezer forint) vételár.

A döntés hátterében az amerikai Forma-1-es futamok körüli felhajtás állhat: Austinban sem csupán az autóverseny lesz az egyetlen közönségvonzó attrakció, a zenei felhozatal is sokaknak vonzó lehet, olyannyira, hogy ezért akár újra, magasabb áron eladhatják a korábban olcsó bérleteket - írja a lap.

Az idei fellépők listáját április 29-én hozzák majd nyilvánosságra.

Címlapról ajánljuk
Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×