eur:
393
usd:
366.95
bux:
66786.02
2024. április 26. péntek Ervin
Egyetlen szó, amely most reményt ad Michael Schumacher rajongóinak

Egyetlen szó, amely most reményt ad Michael Schumacher rajongóinak

A német sajtó szerint reményt keltő nyilatkozatot tett a hétszeres Forma-1-es világbajnok menedzsere.

A 2018-ban megnyíló kölni Michael Schumacher Múzeumról adott ki közleményt Sabine Kehm, a 2013. decemberi síbaleset óta a világtól elzártan lábadozó pilóta menedzsere. 

"Versenyzői évei alatt Michael megtartotta a kocsijai nagy részét, az overállokkal és a sisakokkal együtt. Mi mindig is azt terveztük, hogy ezeket egyszer a nyilvánosság elé tárjuk" - írta a versenyző családjához a legközelebb álló munkatárs. A német sajtó most a "mi" használatára figyelt fel, több lap is úgy véli, ez pozitív üzenet, és reményt adhat Schumacher rajongóinak, hogy kedvencük már részt vett a múzeumalapítási döntés meghozatalában.

Michael Schumcher még 2013 decemberében szenvedett súlyos fejsérülést síelés közben a francia Alpokban. Azóta a családja nem ad tájékoztatást az állapotáról, utoljára 2015 áprilisában közöltek annyit, hogy "az ébredés jeleit mutatja". Legutóbb az a hír jelent meg, hogy egy texasi specialistához szállíthatják a sportolót a sikeres rehabilitáció érdekében.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Reagál az OTP Csányi Sándor szavaira

Reagál az OTP Csányi Sándor szavaira

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezik itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény lesz: magyar szempontból azért is kulcsfontosságú az S&P osztályzata, mert a három nagy hitelminősítő közül jelenleg náluk a legrosszabb a besorolásunk, a BBB mínusz osztályzat egyetlen fokozattal van a befektetésre ajánlott kategória határa felett. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentenek. A magyar piacon az OTP-re figyelhetnek elsősorban a befektetők, ma tartja közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mond Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×