eur:
393.66
usd:
368.37
bux:
66256.91
2024. április 24. szerda György
Michael Schumacher támogatására kéri a szurkolókat a menedzsere

Michael Schumacher támogatására kéri a szurkolókat a menedzsere

Michael Schumacher családja arra kéri a hétszeres Formula-1-es világbajnok szurkolóit, hogy támogassák kedvencüket azzal, hogy megünneplik a régi sportsikereit - nyilatkozott a versenyző menedzsere, Sabine Kehm, de jelezte: továbbra sem árulnak semmit a három éve síbalesetet szenvedő pilótáról.

Sabine Kehm a Motorsport-Total.com oldalnak úgy nyilatkozott, hogy gyakran az a benyomásuk, a 2013. december 29-én történt baleset óta Michael Schumacher rajongói zavarban vannak, úgy érzik, nem ildomos ünnepelni a világbajnok múltbéli sikereit, pedig épp arra szeretnék ösztönözni őket, hogy

fejezzék ki bátran az érzelmeiket.

"Az emberek ünnepelni szeretnék Michael sikereit, csak ebben a helyzetben nem tudják, hogyan mutassák ki örömüket. Nevethetnek-e egy régi vicces szituációin? Michael mindig is különválasztotta a magánéletét és a sportolói életét, ezért a szurkolóknak gondtalanul kell ünnepelniük a sportsikereit" - mondta a menedzser.

Kehm és a család meghatott attól, hogy még mindig mennyi buzdítást kapnak a rajongóktól nap mint nap, ennek ellenére, aki abban reménykedik, hogy többet megtudhat a hétszeres világbajnoki egészségi állapotáról, csalódnia kell. "Tiszteletben kell tartani a családnak azt az akaratát, hogy meg akarják óvni a nyilvánosságtól a magánéletüket" - mondta a menedzser.

Azt persze érzik, hogy egyoldalú a kommunikáció, ezért a sok bátorító üzenetet két dologgal is próbálják viszonozni. Egyrészt létrehozták a Keep Fighting díjat és jótékonysági alapítványt, másrészt pedig Kölnben jövőre egy

különleges kiállítást nyitnak,

amelyen Schumacher autóit, trófeáit, overálljait és relikviáit mutatják majd be a szurkolóknak, akik az ígéretek szerint ingyenesen látogathatják a tárlatot. 

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Horgonyoztatják a forintot

Horgonyoztatják a forintot

A dollár gyengülésének következtében kedden érdemben erősödni tudott a forint a vezető devizákkal szemben, ezt követően szerda reggel az euróval és a dollárral szemben sem láthatunk nagyobb mozgásokat, délelőtt is enyhe gyengülés látszott csak az árfolyamokban, ami délután is megmaradt. Nagyon szűk sávban oldalazik a magyar deviza. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×