eur:
393.01
usd:
366.59
bux:
66791.92
2024. április 26. péntek Ervin

Baráth Etele maradt az MKKSZ elnöke

További négy évre Baráth Etelét választotta meg elnökének a Magyar Kajak-kenu Szövetség (MKKSZ).

A szövetséget 1995-től irányító sportvezető a szombati tisztújító közgyűlésen, az újraválasztása után arról beszélt, hogy a londoni olimpia után komolyan elgondolkodott azon, hogy nem jelölteti magát ismét, ám később mégis a folytatás mellett döntött.

"A sportágban ősszel megjelenő nehézségek legyőzésének szándéka, valamint az új stratégia kidolgozásának lehetősége ösztönzött arra, hogy vállaljam a további munkát" - indokolta döntését az MKKSZ tájékoztatása szerint Baráth, akinek nem volt ellenfele a választáson.

A következő ciklussal kapcsolatos terveiről azt mondta, azért fog dolgozni, hogy a sportág eredményessége megmaradjon, viszont társadalmi elfogadottsága "fejlődjön".

"A sportág legfontosabb célja, hogy egészséges gyerekeket neveljen, és évtizedekig tartsa meg őket a sportág számára. Szellemi és fizikai kultúrát szeretnék terjeszteni, ez lesz a jelszavunk a következő négy évben" - beszélt a feladatokról Baráth.

A közgyűlés megválasztotta a szövetség alelnökeit is a következő ciklusra: Kadler Gusztáv lett az általános, Schmidt Gábor pedig a szakmai alelnök, fejlesztési alelnöknek Petrovics Kálmánt, stratégiai alelnöknek pedig Apáthy Endrét választották meg.

Címlapról ajánljuk
Száz éve nem látott pusztítást végzett a fagy a cseh gyümölcsösökben

Száz éve nem látott pusztítást végzett a fagy a cseh gyümölcsösökben

Az elmúlt száz év legnagyobb gyümölcskáráról számolnak be a cseh gyümölcstermesztők. A károkat az elmúlt napok fagyos időjárása okozta. A cseh agrárminisztérium pénzügyi támogatást ígér a gyümölcstermesztőknek. Néhányan elvesztették a teljes termésüket. A gyümölcstermesztők szövetsége szerint a kár már meghaladja a 40 millió eurót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×