eur:
389.32
usd:
362.73
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Tűzijáték a Temze partján, kormányfői szilveszter Miamiban

Londonban már nehéz jegyet kapni a szilveszteri zenés bulikra, de aki sehová sem jut be, az gyönyörködhet a Temze-parti óriás tűzijátékban.

Fiatalok számára a legnagyobb szilveszteri banzáj az egyre népszerűbb London-belvárosi Rumba Bár-ban lesz. Old skool garage, funky house, dzsungel és reggae. Fellépnek többek között Doctor, és Crazy Frog.

A középkorúakat inkább a nagy szállodák várják, tánczenével, vacsorás partikra.

Az idei ingyen es szórakozás, a tűzijáték, valóban látványosnak ígérkezik, középpontjában a hírneves folyóparti óriáskerékkel, a London Eye-jal. 2007 beköszöntének percében kezdődik a rakéták fellövése ami 15 percig tart majd. A látványosságot az a Christof Berthonneau tervezte, aki az Eiffel-torony millenniumi tűzijátékát és Athénban az olimpia záró tűzijátékát megalkotta.

Londonban sok szó esik Tony Blair miniszterelnök ingyen szilveszteréről. Õ majdnem minden évben meghívatja magát valamilyen nem mindennapi luxushelyre, oda, ahol decemberben is süt a nap.

Idén a baráti meghívás Floridából érkezett Blairékhez, a Bee Gee pop-együttes sztárjától, Robin Gibbtől. A sztár tíz hálószobás, kilenc fürdőszobás villája Miamiban van, mindjárt a filmszínész Matt Damon hasonló háza mellett, a tengertől tíz méterre.

Amikor a brit kormányfő nyáron egy másik pop-énekes,Sir Cliff Richard barbadosi villájának meghívottja volt, utólag fizetővendégnek deklarálta magát és pénzt küldött egy jótékonysági alapítványnak.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×