eur:
392.36
usd:
366.07
bux:
66785.92
2024. április 26. péntek Ervin

Óriásbaba született Debrecenben

A családot és az orvosokat is meglepte az augusztus 8-án Debrecenben született Erdős Zselyke, aki 6300 grammal és 63 centivel látta meg a napvilágot.

Az ultrahang-felvételek alapján az orvosok sem számítottak arra, hogy Magyarország talán legnagyobb babája fog megszületni a debreceni Kenézy Kórházban, amely egyben az ápolóként dolgozó édesanya munkahelye is.

Erdős Tünde, Zselyke édesanyja kedden az MTI-nek beszámolt róla, hogy a családba második gyermekként érkezett kislány császármetszéssel jött világra, vasárnap óta pedig már hajdúböszörményi otthonukban jár csodájára a rokonság és a sajtó is.

"Nem mutattak ki cukorbetegséget a babánál, és a családban sem tudunk hasonló esetről, a terhesség alatt pedig nem szedtem magzatvédő szereket, így rejtély, mitől nőtt ilyen nagyra a kislányom" - mondta a boldog anya.

Mint mesélte, a kis Zselyke nagyon jól érzi magát otthon, éjszakánként "nagyokat alszik", nappal pedig sok vendéget fogadnak, hiszen a látogatók is tudják, valószínűleg az ország legnagyobb csecsemőjében gyönyörködhetnek.

Címlapról ajánljuk

Titokzatos nagy vásárlás előtt az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×