eur:
390.53
usd:
364.26
bux:
68303.06
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Nyitókép: Pixabay

Akkora pofont adott az idős férfinak, hogy az később bele is halt

Az idős férfi "puszit dobott" egy társaság egyik hölgytagjának, a vádlottat felbosszantotta a kéretlen udvarlás. Csakhogy aztán túl jól sikerült elégtételt venni.

A Somogy Vármegyei Főügyészség gondatlanságból elkövetett emberölés vétsége miatt emelt vádat azzal a negyvenes éveiben járó férfival szemben, aki úgy pofon ütött egy idős férfit, hogy az hanyatt esve halálos sérülést szenvedett - írja közleményében az Ügyészség.

A vádirat lényege szerint a férfi 2023 októberében, egy Marcali környéki község fagyizójában múlatta az időt a baráti társaságával, köztük fia barátnőjével és annak leánytestvérével. Ekkor ugyancsak a vendéglátóhelyen tartózkodott a 80 éves sértett, aki a vádlotthoz hasonlóan szeszes italt fogyasztott.

A sértett a délután a mosdóból tért vissza az asztalához, amikor a vádlott társasága mellett elhaladva "puszit dobott" az ott ülő egyik fiatal nőnek.

A vádlottat feldühítette a sértett magatartása, ezért utána ment a benti helyiségbe, ahol kérdőre vonta az idős férfit, majd tenyérrel arcon ütötte.

Az ütéstől a sértett hanyatt esett és a fejét a cukrászda kövezetébe ütötte.

Ezt követően a vádlott hiába próbálta magához téríteni az eszméletlen állapotban lévő sértettet, az idős férfi a bántalmazással összefüggésben elszenvedett sérülés következtében a kórházba szállítását követően elhunyt.

A Somogy Vármegyei Főügyészség a Kaposvári Törvényszékre benyújtott vádiratában fogházbüntetés kiszabására tett indítványt.

Címlapról ajánljuk
Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Korrupció gyanújával nyomozást indított a bécsi gazdasági ügyészség az ellenzéki Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) jelenlegi elnöke, Hebart Kickl és két volt pártelnök, az egykori alkancellár, Heinz-Christian Strache, valamint az elnöki székben őt váltó Norbert Hofer, korábbi közlekedési miniszter ellen. Azzal gyanúsítják őket, hogy sajátos hirdetési ügyletet kötöttek Wolfgang Fellner médiavállalkozóval, aki ellen ugyancsak folyik a vizsgálat, mégpedig vesztegetés, vesztegethetőség, továbbá hűtlen kezelés gyanújával.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×