eur:
390.71
usd:
366.42
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Maffialeszámolás volt a brutális utcai kivégzés?

Ismeretlenek fejlövéssel végeztek hat emberrel szerdára virradóra a németországi Duisburgban. A helyi rendőrség azt gyanítja, hogy a hat, 16 és 39 év közötti olasz áldozatnak köze lehet a calabriai maffiához.

A német rendőrség összesen öt holttestet talált két autóban a duisburgi főpályaudvar közelében szerda hajnali fél háromkor.

Egy hatodik meglőtt ember kórházba szállítás közben halt meg. A 16 és 39 év közötti áldozatok olaszok.

Maffiakapcsolat?

Olasz rendőrségi források szerint Reggio Calabria olasz tartomány prefektúrája, az Interpol római irodája és a duisburgi rendőrség közös megállapítása szerint a férfiak kapcsolatban állhatnak a maffiával.

Az első hírek szerint a férfiak a ,Ndrangheta nevű bűnszervezet egyik olyan családjának tagjai, amely részese egy jelenleg is zajló alvilági leszámolás-sorozatnak.

Egy nő hallotta a lövöldözést

"Egy hölgy szemtanú állított meg egy éppen arra haladó járőrautót és közölte, hogy lövéseket hallott" - mondta a duisburgi rendőrség szóvivője, Hermann-Josef Helmich.

A német rendőrség szerint minden bizonnyal legkevesebb két ember mészárolta le az olaszokat, körülbelül szerda hajnali két órakor.

Az egyik autónak helyi a rendszáma, míg a másik valószínűleg a délnyugat-németországi Baden-Württemberg tartományból, a Stuttgarttól 40 kilométernyire északnyugatra fekvő Pforzheimből való.
A rendőrök lezárták a pályaudvar környékét.

A SkyNews brit hírtelevízió felvétele a helyszínről megtekinthető itt!

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×