eur:
392.36
usd:
366.07
bux:
66785.92
2024. április 26. péntek Ervin

"Meleg vagyok és az anyukáim is azok"

Dan Gillespie, a The Feeling együttes énekese nem szokványos nevelésben részesült. Környezetében ugyanis édesanyja és nagybátyja is meleg volt.

A The Feeling együttes énekese saját bevallása szerint négyéves kora óta vesz részt melegfelvonulásokon, családja ugyanis mindig fontosnak tartotta az emberi jogok képviseletét.

Nemcsak azért, mert édesanyja leszbikus volt, hanem azért is mert az asszony tolószékben élt. A családjuk ezért a jogvédő szervezetek "állatorvosi lova" volt.

"Van egy fénykép rólam, amely hatéves koromban készült, és amin egy táblát tartok a kezemben a következő felirattal: édesanyám leszbikus, és nagyon szeretem őt." A fotó egy melegfelvonuláson készült, és több újságban is látható volt annak idején.

Dan-ről iskolatársai is tudták, hogy meleg. Mint mondta, meglehetősen nőies légkörben nevelkedett, ennek ellenére testvérei közül senki sem meleg.

Címlapról ajánljuk

Titokzatos nagy vásárlás előtt az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×