eur:
392.55
usd:
366.24
bux:
66793.26
2024. április 26. péntek Ervin

Véres fecskendőt hagyott a repülő vécéjében a drogos sztár

Pete Doherty brit énekest egy életre letiltották az easyJet járatairól, miután egy véres fecskendőt találtak az általa használt vécében. A Barcelonába tartó gép légiutas-kísérői azután fogtak gyanút, hogy a drogproblémáiról hírhedt zenész negyed órát töltött el a vécében, majd teljesen elszállva jött ki. A légitársaság nem érti: hogy juthatott át a fecskendő a biztonsági ellenőrzésen.

A Babyshambles frontembere nem volt annyira magánál, hogy válaszolni tudott volna a gép személyzetének kérdéseire, és egyre agresszívabbá vált, így hívták a rendőrséget.

A spanyol hatóságok a csomagok átvizsgálásakor a heroin helyettesítésére használt metadont találtak Doherty táskájában, így őt és zenekara többi tagját is bevitték a rendőrségre. Később azonban mind az öten szabadon távozhattak.

A légitársaság azonban nem hagyta annyiban: a zenekar soha többé nem repülhet egyetlen járatukkal sem. Az easyJet azonban választ vár a londoni reptér működtetőjétől is: hogyan kerülhetett a fecskendő a gépre.

"Tudni akarjuk, hogy egy utas hogyan tud ilyesmit átcsempészni az átvilágítással egybekötött biztonsági ellenőrzésen" - hangsúlyozta a társaság szóvivője.

Címlapról ajánljuk

Titokzatos nagy vásárlás előtt az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×