eur:
392.29
usd:
365.59
bux:
66812.59
2024. április 26. péntek Ervin

Újabb határkerítés? - a nap hírei

Magyarország kész a kerítés építésére a magyar-román határon, amennyiben a migrációs helyzet szükségessé teszi - közölte Bakondi György. Nem vizsgálta Magyarország államadós-besorolását a Moody's, hitelminősítő.

A magyar-azeri gazdasági együttműködés bővítéséről tárgyalt a nemzetgazdasági miniszter Bakuban. Varga Mihály hangsúlyozta: Magyarország érdekelt a gazdasági, kereskedelmi és energetikai együttműködés fejlesztésében Azerbajdzsánnal, és nagy reményeket fűz a gyógyszer- és egészségiparban zajló közös munka bővítéséhez. Orbán Viktor kormányfő kétnapos hivatalos látogatást tesz az azeri fővárosban több miniszterével. A külgazdasági és külügyminiszter szerint ez elmúlt időszak változásai miatt át kell alakítani a magyar-azeri gazdasági együttműködés struktúráját. Szijjártó Péter úgy nyilatkozott: Azerbajdzsán rendelkezik a legdinamikusabb gazdasággal a kaukázusi térségben.

Magyarország kész a kerítés építésére a magyar-román határon, amennyiben a migrációs helyzet szükségessé teszi - jelentette ki a miniszterelnök főtanácsadója. Bakondi György közölte: erre azt követően kerülhet sor, ha járőrök már nem tudják feltartóztatni a határon az illegális migránsok áradatát.

Címlapról ajánljuk

Titokzatos nagy vásárlás előtt az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 13:10
×
×
×
×