eur:
390.9
usd:
366.7
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Magyar grafológus: csak pólóra vett írásmintát lehet használni

A Grafológiai Intézet ügyvezető elnöke szerint nyomtatott betűkből is meg lehet állapítani egyértelműen, hogy ki írta le azokat. Agárdi Tamás szerint, ha csak papírra írattak szöveget a nyitrai lánnyal annak kiderítése érdekében, hogy valóban bántalmazták-e, az megtévesztő lehet.

Robert Fico szlovák kormányfő maga jelentette be: bizonyítékok vannak arra, hogy a nyitrai magyar egyetemista lány, nem tudni milyen okból, csupán színlelte, hogy megverték.

A korábbi hírek szerint a szlovákiai magyar lányt azért verték meg, mert mobiltelefonján magyarul beszélt, pólójára pedig magyarellenes feliratokat írtak.

A szlovák kormányfő azt mondta: a grafológiai vizsgálatok szerint a lány maga írta blúzára szlovák nyelven, nyomtatott betűvel a szöveget.

Agárdi Tamás szerint a nyomtatott betűkkel írt szövegből is meg lehet állapítani, hogy az kitől származik, sőt, bármilyen kézzel készített firkából.

Szerinte ebben az ügyben azért kell körültekintően eljárni, mert az írás egy textílián szerepel.

Ezt nem elég összehasonlítani egy papírra vetett szöveggel, hanem blúzra kell írásmintát venni. Ha a grafológus nem ezt teszi, akkor az tévedések forrása lehet - tette hozzá a szakember.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Nagy napra ébredt a forint, letörheti a fontos szintet

Nagy napra ébredt a forint, letörheti a fontos szintet

Szerdán, azaz május elsején tartja kamatdöntő ülését az amerikai Fed, amelyet este 8 órakor ismerünk meg, és amint ma reggeli elemzésünkben rámutattunk: kulcsfontosságú az, hogy milyen üzeneteket fogalmaz meg a jegybank, amelyek világszerte komoly kilengéseket okozhatnak. A dollár kedd délután óta határozottan erősödött az euróval szemben, de ez egyelőre nem viselte meg a forintot. Sőt, szerda reggel meglódult az illikvid kereskedés mellett, és a jelek szerint készül letörni egy fontos technikai szintet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×