eur:
390.93
usd:
365.43
bux:
68166.52
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Augusztus 20.: a spórolás elérte a nemzeti ünnepet

A Nexus Reklámügynökség Kft. szervezi az augusztus huszadikai állami ünnepségsorozatot, ami 23 millió forinttal kevesebbe kerül, mint tavaly - mondta az InfoRádiónak a kormányszóvivő.

Danks Emese szerint az idei augusztus 20-i központi ünnepségek lebonyolítására kiírt közbeszerzési eljáráson a Nexus Reklámügynökség ajánlata bizonyult a legelőnyösebbnek, így ők szervezik az idei központi rendezvényeket nettó 204.330.000 forintból, ami közel 23 millió forinttal kevesebb, mint a tavalyi költség volt.

A cél az volt, hogy amennyire lehet, csökkentsék a költségeket, de legalább olyan színvonalú legyen az ünnepi rendezvénysorozat, mint amit eddig is megszoktak az emberek - hangsúlyozta a kormányszóvivő.

Danks Emese szavaiból az derült ki, hogy ezt úgy érték el: a korábbiakhoz képest más jellegű programokat állítottak össze a reklámügynökség munkatársai.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
Egyetlen fegyvertípustól szenved az orosz haderő, Ocseretine is elesett  – Ukrajnai háborús híreink kedden

Egyetlen fegyvertípustól szenved az orosz haderő, Ocseretine is elesett – Ukrajnai háborús híreink kedden

Az orosz harctéri veszteségek legalább felét az ukrán drónok okozzák, főleg az FPV kamikaze-drónok, de mellettük komoly gondot okoznak az aknagránátokat dobáló „bombázódrónok” is – állítja az egyik nagyobb orosz háborús Telegram-csatorna harctéri forrásokra hivatkozva. Ukrán források vasárnap este három donbaszi falu elvesztését ismerték el, ugyanakkor geolokáció alapján nagyon úgy néz ki, hogy ennél jelentősen mélyebben törték át az orosz csapatok a frontvonalat. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×