eur:
390.09
usd:
363.98
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Jakab Péter, a Jobbik elnöke, a párt korábbi miniszterelnök-jelöltje beszédet mond az ellenzéki pártok Egységben a szabad Magyarországért! címmel tartott megemlékezésén, az Andrássy úton az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján, 2021. október 23-án.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

A Jobbik elnökségi ülése után jelentkezett Jakab Péter

A pártelnök ismét Márki-Zay Péter felelősségét firtatta.

A Jobbik országos elnökség hétfői ülésén megerősítette az eddigi néppárti politika helyességét – közölte Jakab Péter pártelnök közösségi oldalán.

Mint írta, azok, akik a régi Jobbik szavazóit keresik rajtunk, a régi Jobbik szélsőségektől sem mentes hangját akarják viszonthallani, ám a párt nem kíván letérni az elnökség által kijelölt néppárti útról, és nem kíván letérni az összefogás útjáról sem.

"Vissza fogjuk szerezni azokat a jobbikos és baloldali szavazókat is, akiket a közös miniszterelnök-jelölt megszólalásai elriasztottak az egységes ellenzéktől" - emelte ki Jakab Péter.

A választás éjszakáján Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke is bírálta Márki-Zay Pétert, hétfőn pedig az LMP társelnöke, Kanász-Nagy Máté fogalmazott meg kritikát. "Lehet, hogy nem tett jót, hogy a miniszterelnök-jelöltünk egy végtelen monológgá változtatta a kampányunkat" - mondta.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×