eur:
389.7
usd:
363.65
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Unsplash.com

A reklámblokkolók tiltása után újabb kemény döntést hozott a YouTube

Már Európában is megjelent a megemelt árú prémium előfizetés, de Magyarország még kimaradt ebből a körből.

Újabb hét országot érintő áremelési hullámot jelentett be a YouTube, az ügyfeleknek kiküldött tájékoztató e-mailek alapján november elsejétől Argentínában, Ausztráliában, Ausztriában, Chilében, Lengyelországban, Németországban, továbbá Törökországban is drágultak a prémium előfizetései. Az Origo emlékeztet arra, hogy az áremelés éppen az után történik, hogy világszerte bevezette a Google a videomegosztón a reklámblokkolók tiltása.

Németországban az egyfős YouTube Premium ára egy euróval 13 euróra emelkedik majd, míg a családi előfizetés költsége plusz hat eurós emeléssel havi 24 euró lesz. Ausztráliában az egyéni előfizetés ára 12-ről 17 dollárra nőtt, míg a családi prémium ára 23 dollárról 33 dollárra emelkedett.

A YouTube tájékoztatása szerint az új ügyfelek már az emelt árakon iratkozhatnak fel a többek közt reklámmentesítést és mobileszközökön háttérben való lejátszást kínáló prémium csomagokra, míg a meglévő előfizetőktől még legalább három hónapig a régi díjat vonja a szolgáltatás.

A YouTube Premium hazai havidíjai egyelőre nem emelkedtek, az egyéni előfizetés 1790 forintba, a családi csomag pedig havi 2690 forintba kerül.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×