eur:
395.62
usd:
371.93
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Facebook/ OTP Bank

Itt az OTP rendkívüli bejelentése az applikációjáról

Változik a SmartBank használathoz szükséges minimum Android verzió - közölte az OTP.

A digitális szolgáltatásaink biztonsági szintjének növelése érdekében, 2023. március 1-től módosulnak a SmartBank (Android) alkalmazás minimum technikai feltételei - írja az OTP.

A SmartBank használatához szükséges minimum Android verzió:

7.0 és az e feletti verziók.

A SmartBank aktuális technikai feltételei megtalálhatók az OTP Bank honlapján, amelyet ide kattintva ér el. Ami fontos, hogy androidos készülék esetén a hardvernek el kell érnie a minimum 240x320-as képernyő felbontás és minimum 512 MB RAM-ot. Magunk között szólva ez nem megugorhatatlan feltétel.

A bank arra hívta fel a figyelmet, hogy az applikáció már csak az OTP Bank vállalati ügyfelei számára elérhető. A lakossági ügyfelek az új OTP MobilBankban intézhetik mindennapi pénzügyeiket okostelefonjukról. Ez az alkalmazás a korábbihoz képest számtalan új funkcióval könnyíti meg a lakossági ügyfelek számára a bankolást, és rendszeresen bővül a szolgáltatások köre.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×