eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Hong Kong , Hong Kong, - May 1, 2013: Mobile apllcation of cloud storage for SkyDrive, Google Drive, Box, Dropbox
Nyitókép: ngkaki/Getty Images

Fontos új funkció jön a Google szövegszerkesztőjében

Apró, de hasznos változtatást vezet be a Google Dokumentumok.

A The Verge beszámolója szerint apró, de sok kényelmetlenséget megspóroló új funkcióval bővül a Google Dokumentumok: mostantól egyszerre több szövegrészletet is ki lehet majd jelölni. Már nem fog plusz munkát okozni, ha két formázni kívánt mondat a szöveg két külön bekezdésében van – írja a vg.hu.

A szövegrészletek kijelölése egyszerű lesz: az első formázni kívánt egység kijelölése után lenyomva kell tartani a Control vagy Command (⌘) billentyűt (attól függően, hogy Mac vagy Windows gépről van-e szó), és kijelölni a többi szövegrészt. Ezek után már csak ki kell választani az eszköztárból a megfelelő formázást.

Szinte jelentéktelennek tűnhet ez az új funkció, viszont azok munkáját, akik rendszeresen szövegekkel, így szövegszerkesztő programokkal is dolgoznak, biztosan megkönnyíti. A többszörös kijelölés a formázáson kívül kivágásra, áthelyezésre, vagy több mondathoz tartozó megjegyzés beszúrására is használható lesz.

A Google az új funkciót a következő két hétben teszi elérhetővé.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×