eur:
393.83
usd:
367.74
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

A hosszabb szex titka az új tabletta?

Sikeresen tesztelték az első olyan gyógyszert az Egyesült Államokban, amely a korai magömlésben szenvedőkön segít. Az új tabletta a vizsgálatok szerint akár több mint háromszorosára növelheti a szexuális együttlétek hosszát.

Míg a gyorsaság kívánatos tulajdonság, ha például postagalambról, vagy sportautóról van szó, a szexben általában a leglassabbak aratják le a babérokat.

Egy együttlét normális ideje - a behatolástól az orgazmusig - 7,3 perc. Legalábbis erre a következtetésre jutott segítőkész párok és egy stopper segítségével a Johnson & Johnson.

A cég figyelmét eredetileg egy antidepresszánsoknál használt hatóanyag mellékhatása keltette fel. Az ezeket a gyógyszereket használó férfiak ugyanis gyakran panaszkodtak késleltetett orgazmusra. De ami átok egyeseknek, az áldás lehet másoknak - gondolta a gyógyszergyártó, és elkezdte kifejleszteni az új szert.

Amerikai kutatók 121 központban 2.600 olyan férfin tesztelték a gyógyszert, akiknél átlagosan kevesebb, mint egy perc telt el a behatolás és az ejakuláció között.

Azoknál a férfiaknál, akik placebót kaptak - a szexuális kutatásoknál jellemző módon - 1,75 percre nőtt a közösülés ideje. Azoknál, akik 30 milligrammos adagot kaptak, 2,78 perc volt az átlagos hossz, míg a 60 milligrammos dózis 3,32 percre növelte a közösülés idejét.

Bár nyilvánvalóan ettől még senki nem lesz Don Juan, a problémával küzdő férfiak számára már ez is igen jelentős eredmény. A férfiaknak pedig mintegy 20-30 százaléka szenved a korai magömléstől.

A gyógyszernek persze még több vizsgálaton bizonyítania kell, mielőtt kikerül a patikák polcaira. A szernek mellékhatásai is vannak: a 12 hetes tesztelés során az alanyok közül volt, aki fejfájásra, hányingerre, szédülésre és hasmenésre panaszkodtak.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×