eur:
393.31
usd:
367.41
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla
Rio de Janeiro, 2016. augusztus 12.Az amerikai Simone Biles gerendagyakorlatot mutat be a riói nyári olimpia női torna egyéni összetett versenyének döntőjében a Rio de Janeiró-i Rio olimpia Arénában 2016. augusztus 11-én. A világbajnok Simone Biles aranyérmet nyert. (MTI/EPA/Taccjana Zenkovics)
Nyitókép: Az amerikai Simone Biles gerendagyakorlatot mutat be a riói nyári olimpia női torna egyéni összetett versenyének döntőjében 2016. augusztus 11-én. Fotó: MTI/EPA/Taccjana Zenkovics

Simone Biles megint döntött egy szerről

A torna amerikai szupersztárja, Simone Biles, mentális problémái miatt az egyéni összetett, az ugrás és a felesmáskorlát döntője után a talajétól is visszalépett.

Simone Biles a keddi csapatversenyen csak az első szeren, ugrásban szerepelt, majd mentális egészsége megóvása céljából visszalépett. Másnap jelezte, hogy nem indul az egyéni összetett verseny döntőjében sem.

Szombaton azt jelentette be, hogy nem vállalja a felemáskorlát és az ugrás döntőjét sem. Vasárnap reggel a talaj kapcsán is a korábbiakhoz hasonlóan döntött. A gerenda döntőjét majd kedden rendezik, arról még ráér határozni, de nagy meglepetést jelentene, ha éppen azon a – bizonyos szempontból legbizonytalanabbnak, legveszélyesebbnek számító – szeren visszatérne.

Címlapról ajánljuk
A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában

szakértők az Arénában
A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában

A lengyelországi önkormányzati választások után mindkét politikai oldal győztesnek vallhatja magát – derült ki az InfoRádió Aréna című műsorában, amelynek Mitrovits Miklós történész és Dobrowiecki Péter, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője, két Lengyelország-szakértő volt a vendége. A beszélgetésben szó esett Donald Tusk Európa-politikájáról és Jaroslaw Kaczynski utódlásának kérdéséről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×