eur:
396.85
usd:
362.17
bux:
70008.9
2024. augusztus 5. hétfő Krisztina

Érdi Mária újabb etapot nyert, 14. a zárófutam előtt

Érdi Mária megnyerte a kilencedik futamot a párizsi olimpia vitorlásversenyeiben, az ILCA-6-os kategóriában.

A derékfájással küszködő magyar világbajnoknő az első szakasz után még „csak” másodikként haladt, ám utána az élre állt és bravúros versenyzéssel megnyerte a kilencedik futamot.

Eddigi pontszámához így csak egy jött hozzá, 118 ponttal áll, feljött a 14. helyre.

Ahhoz, hogy részt vehessen az éremfutamban, az alapverseny utolsó futamában olyan eredményt kellene elérni, amellyel megelőzi összetettben legalább négy riválisát.

A közvetlenül előtte állók sorrendje. pontszáma: 9. Reineke (amerikai) 98 pont, 10. Douglas (kanadai) 99, 11. Falasca (argentin) 102, 12. Snellgrove (brit) 108, 13. McMahon (ír) 108.

Címlapról ajánljuk
Major Veronika: elérzékenyültem az olimpiai dobogón állva, Igaly Diánára gondoltam

Major Veronika: elérzékenyültem az olimpiai dobogón állva, Igaly Diánára gondoltam

A sportpszichológusa és edzője, Győrik Csaba szakmai észrevételei nagy segítséget jelentettek az olimpiai bronzérmes felkészülésében. Major Veronika az InfoRádióban elmondta: jól jött neki a kisebb pihenő a légpisztoly döntője után, mert így össze tudta szedni a gondolatait, és újult erővel vágott neki a pisztolyosok versenyének.

Magyar tűzoltók küzdenek a lángokkal, egy teljes falut próbálnak megmenteni

Észak-Macedóniába a múlt héten 46 emberből és 13 járműből álló magyar tűzoltócsapat érkezett, amely a külföldi kontingensből az egyetlen szárazföldi egység – mondta az InfoRádióban az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője. Dóka Imre arról is beszélt, hogy a nagy forróság és az időnként feltámadó szél mellett az is nehezíti az oltást, hogy az érintett terület vízhiányos.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.06. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×