eur:
397.67
usd:
364.47
bux:
72218.86
2024. augusztus 3. szombat Hermina
Márton Anna (b) és Pusztai Liza a legjobb 8 közé jutásért vívott asszójuk után a női kard egyéni versenyében a 2024-es párizsi nyári olimpián a Grand Palais kiállítócsarnokban 2024. július 29-én. A magyar párharcot Márton Anna nyerte.
Nyitókép: Illyés Tibor

Főszereplők lehetnek: Major, Milák és a női kardcsapat, no, meg Hámori Luca

Ismét nagy napja lesz a magyaroknak az olimpián, három sportágban is éremeséllyel.

ATLÉTIKA. Az esti programban, 19.50-kor a női 100 sík elődöntőjében, a világ legszűkebb elitjével versenyez a pénteken országos csúcsot felállító Takács Boglárka.

CSELGÁNCS. Reggel nyolc órakor kezdődik a csapatverseny, a magyaroknál Pongrácz Bence, Ungvári Attila, Tóth Krisztián, Vég Zsombor, Pupp Réka, Özbas Szofi és Gercsák Szabina lép tatamira.

EVEZÉS. 9.42-kor kezdődik a férfi egypárevezősök C döntője, Pétervári-Molnár Bendegúzzal.

KERÉKPÁR. Az erősebb számában, a férfi mezőnyversenyben indul Valter Attila.

KÉZILABDA. A csoportbeli végső helyezés, s szerencsére már nem a továbbjutás ténye a tét reggel 9 órától, a hollandok ellen, a női kézilabda-válogatottnak.

ÖKÖLVÍVÁS. 17.22-kor kezdődik a női 66 kg-os negyeddöntő, amelyre az egész világ figyel: Hámori Luca az algériai Iman Helif ellen lép a ringbe.

SPORTLÖVÉSZET. Chateauroux-ban Major Veronika 9.30-tól a női sportpisztoly nyolcas döntőjében vesz részt.

ÚSZÁS. A délelőtti program 11 órakor kezdődik, Senánszky Petrával (női 50 m gyors), valamint Betlehem Dáviddal és Sárkány Zalánnal (férfi 1500 gyors). Az esti programban Milák Kristóf a 100 m pillangó döntőjében úszik, a legjobb idővel került be. Részese lehet az esti műsornak Senánszky Petra is, ha továbbjut délelőtt.

VITORLÁZÁS. A marseille-i jachtkikötőben Érdi Mária és Vadnai Jonatán próbál meg javítani. 11.00 órára írták ki a kezdést.

VÍVÁS. A magyarok számára ez a vívóversenyek utolsó napja, a női kardválogatott 13.00 órakor Japánnal kezd a negyeddöntőben, ha nyer, 15.20-kor jön az elődöntő az ukránokkal vagy az olaszokkal.

VÍZILABDA. A B csoport 4. fordulójában 15 órakor kezdődik az Ausztrália–Magyarország női mérkőzés.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.05. hétfő, 18:00
Pletser Tamás
az Erste Bank olaj- és gázipari elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×