eur:
395.45
usd:
365.52
bux:
0
2024. július 31. szerda Oszkár

Döntés született a triatlon rajtjáról

Biztonságosnak ítélték meg a Szajna vízminőségét arra, hogy mégis ússzanak benne a triatlonosok a párizsi olimpián.

„A legutóbbi, szerda hajnali 3:20-kor kapott vízelemzések eredményeit a Nemzetközi Triatlon Szövetség megfelelőnek értékelte, lehetővé téve a triatlonversenyek lebonyolítását” – áll a párizsi szervezők és a sportágat irányító nemzetközi szövetség sajtóközleményében.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Szajna nem megfelelő vízminősége miatt egy nappal elhalasztották a férfi triatlonosok kedd reggelre kiírt versenyét a párizsi olimpián. A fentiek értelmében a jelenlegi tervek szerint szerdán reggel 8-kor – tehát az eredetileg is tervezett időpontban – rajtol a női egyéni verseny, ahol Kuttor-Bragmayer Zsanettnak szurkolhatunk, és közvetlenül utána 10 óra 45 perckor indítják a férfi mezőnyt Bicsák Bencével és Lehmann Csongorral.

(Cikkünk frissül.)

Címlapról ajánljuk

Nagy napja lehet a magyaroknak – az olimpia szerdai hírei percről percre

Miután úszásra alkalmasnak találták a Szajnát, a triatlonnal kezdődött a magyarok szerdai programja. Ezen felül asztaliteniszben, cselgáncsban, evezésben, kézilabdában sportlövészetben, tornában, úszásban és vívásban és érdekeltek vagyunk.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
Jön a hét legfontosabb napja a tőzsdéken

Jön a hét legfontosabb napja a tőzsdéken

Jó hangulatban telt a kereskedés ma reggel az ázsiai piacokon, ezt követően pedig Európában is emelkedésre van kilátás. Ma azonban nagyon fontos piacmozgató események lesznek, az eurózóna inflációja után érkezik az ADP munkaerőpiaci adata az USA-ból, emellett lakáspiaci adatok is jönnek. A nap (és a hét) fénypontja viszont a Fed esti kamatdöntése lesz, majd Jerome Powell ezt követő sajtótájékoztatója.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×