eur:
392.72
usd:
366.38
bux:
66745.44
2024. április 25. csütörtök Márk
Szamara, 2018. július 2.A brazil Neymar a földön az oroszországi labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntőjének Brazília – Mexikó mérkőzésén Szamarában 2018. július 2-án. (MTI/EPA/Taccjana Zenkovics)
Nyitókép: MTI/EPA/Taccjana Zenkovics

Kiszámolták, eddig hány percet fetrengett Neymar a vb-n

Négy meccs, 23 szabálytalanság, és...

...csaknem negyedóra a földön. Egészen pontos 13 perc és 11 másodperc. Ennyit vett el a játékból a brazil csatár azzal, hogy az ellene elkövetett szabálytalanságok után a gyepen maradt. A legtöbb időt, 5 perc 29 másodpercet Mexikó ellen töltött a földön, ebből csaknet kettőt egy alkalommal, amikor Layun rálépett a jobb bokájára - írja a svájci RTS.

A szerbek ellen 1 perc 56 másodpercet, Svájc ellen 3 perc 40 másodpercet, Costa Rica ellen pedig 2 perc 6 másodpercet fetrengett Neymar, és péntek este Belgium ellen a negyeddöntőben folytathatja. A videlkedésével mindenesetre több korábbi klasszis ellenérzését is kiváltotta.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×